Referenties

Maximus 512 zeefmachine geleverd bij de firma GTS NV te GENT

Maximus 512 zeefmachine geleverd bij de firma GTS NV te GENT

GTS (Ghent Transport & Storage) heeft zijn machinepark uitgebreid met een Maximus 512-zeefmachine, geleverd door GM Recycling uit Lembeke (foto).

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag van minerale meststoffen, industriële mineralen, biomassa, granen, oliehoudende zaden en biomassa en beschikt over ongeveer 66.000 2Mtr. opslagruimte. Het machinepark omvat onder meer schrankladers, wielladers, mobiele transportbanden, hydraulische overslagkranen en twee 100 tons kabelkranen voor het lossen van grote zeeschepen en nu ook een Maximus 512 zeefmachine.

 

De Maximus 512 weegt 27 ton, beschikt over een CAT C4.4 TA van 100 pk en is uitgerust met een vergrootte proportionele feeder van 9,2Mtr.. een hydraulisch grid, een bovendek van 3,7Mtr. bij 1,5Mtr. en een benedendek van 3,14Mtr bij 1,52Mtr. De zeefmachine wordt vooral ingezet bij het laden en lossen van schepen waarbij grote volumes grondstoffen worden gezeefd op fracties 7mm., 6mm., 3mm. en 2mm of worden ontstoft voor opslag of belading.

 

GM Recycling is gespecialiseerd in recyclagemachines en is Benelux -verdeler van Maximus-zeven en -transportbanden, mobiele brekers van Rockster, shredders, compactoren en chippers van Tana, aanbouwstukken voor graafmachines van Euromec en BMH-fijnshredders. – LVDBContacteer ons

GM Recycling BVBA
Krommeveldstraat 1, B-9971 Lembeke
T: +32 9 378 39 47
E: info@gmrecycling.be

Andere items uit Referenties

Onze merken

Screenpod
Gipo
Powerscreen
Terex Ecotec
Willibald
Zemmler