Over ons

GM Recycling is gegroeid uit een passie voor brekers, zeefmachines en shredders. Gaandeweg kreeg GM meer en meer de vraag om naast het onderhoud van bestaande machines, zijn klanten te adviseren en de machines te optimaliseren. Langzamerhand legde GM zich daarom toe op recyclingmachines specifiek gemaakt op maat en naar wens van de klant.

Ook de vrouw des huizes heeft de microbe voor brekers, zeefmachines en shredders overgenomen evenals hun dochter. Ondertussen is GM Recycling uitgegroeid tot de referentie binnen de Benelux en staat er een goed getraind team 24u op 24u en 7 dagen op 7 voor uw bedrijf klaar.

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij verkopen, verhuren en herstellen recyclingmachines. Wij bieden op maat gemaakte brekers, zeefmachines, shredders en transportbanden aan van Europese topmerken.

 

 

Gespecialiseerde medewerkers

We zijn heel selectief in de aanwerving van onze medewerkers. Omdat wij onze klanten de service beloven die ze verdienen, moeten onze medewerkers specialisten in hun vak zijn. Daarom volgen we enkele keren per jaar een specifieke opleiding, zo kunnen we snel en accuraat interventies uitvoeren.

 

 

Vertegenwoordigen van topmerken
Door onze manier van werken en aanpakken, kregen wij de vraag van bepaalde merken om hen te vertegenwoordigen op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Op die manier kunnen we 100% op maat van onze klant werken. Dit resulteert voor onze klant in meer capaciteit, een hoger rendement en een lagere kostprijs per ton geproduceerd materiaal.

Onze merken

Screenpod
Gipo
Powerscreen
Terex Ecotec
Willibald
Zemmler