Referenties

Gipokombi 131 FDR breker
Gipokombi 131 FDR breker
Gipokombi 131 FDR breker
Gipokombi 131 FDR breker
Gipokombi 131 FDR breker

Gipokombi 131 FDR breker

De firma Degro zag het levenslicht in mei 1991. Degro werd opgericht door Lode Desot. Een jaar later besloten Lieven en Leslie Desot om mee te stappen in het bedrijf. In 1993 vervoegde hun vader, Wilfried Desot, zich bij de firma.

 

De hoofdbedrijvigheid bestond voornamelijk uit grondwerk in de landbouw waar we werkten in verhuur met onze graafmachines.

 

Al snel bleek dat de hoeveelheid uit te voeren werken niet meer vervuld kon worden door enkel de 4 zaakvoerders. Stelselmatig werden er werknemers aangeworven.

 

De omvang van de werken nam gestadig toe, zowel in de industrie als openbaar. Eveneens nam de grootte van het bedrijf toe wat betreft personeel en machines. In 2005 bouwden we ons machinepark uit met een kleine breker van 38 Ton. Deze was uitgerust met een losstaande nazeef. Na anderhalf jaar nam de vraag van onze klanten om bouw- en sloopafval te breken sterk toe waardoor we de productie niet meer konden volgen. Na lang onderhandelen met verschillende constructeurs van breekinstallaties kwamen we terecht bij de onderneming GIPO waar we dan ook onze eerste GIPO FDR 131 Combi aankochten. Aangezien de vraag van onze klanten op vandaag nog steeds toeneemt en daar onze GIPO FDR131 Combi nu reeds 11.200 uren telt hebben we, opnieuw na lang onderhanden, beslist om een nieuwe breekinstallatie aan te kopen. De keuze voor GIPO was al snel gemaakt daar we vernamen dat GM recycling de service en het onderhoud van de GIPO zou doen. De nieuwe breekinstallatie werd tevens door GM recycling naar onze wensen omgebouwd en aan onze noden aangepast.Contacteer ons

GM Recycling BVBA
Krommeveldstraat 1, B-9971 Lembeke
T: +32 9 378 39 47
E: info@gmrecycling.be

Onze merken