Over ons

GM Recycling Driven by Passion!

De rode draad die sinds jaar en dag door GM Recycling loopt, is te vatten in één enkel krachtig woord: Passie. Passie voor brekers en zeefmachines. Passie voor onze klanten. Passie om altijd nét dat stapje meer te zetten. Waar anderen er de brui aan geven, daar begint GM Recycling.

 

Wij nemen geen genoegen met een standaardoplossing. Steeds maken we een grondige analyse van uw bedrijf, uw noden en uw activiteiten. Zo kunnen we u de beste oplossing aanbieden, ook dankzij onze rechtlijnige keuze om enkel met kwaliteitsleveranciers te werken. Enkel topmerken komen er bij ons in. Enkel topmerken zijn goed genoeg voor u, onze klant. Het resultaat? Recyclingmachines op úw maat. Machines die doen wat ze beloven. Machines die wérken.

 

 

De topmerken

Onze drang naar perfectie trekt de aandacht. Europese kwaliteitsmerken laten zich in de Benelux maar wat graag vertegenwoordigen door de expertise van GM Recycling. Het resultaat is 100% maatwerk voor de klant, wat u méér capaciteit, een hoger rendement en een lagere kostprijs per ton geproduceerd materiaal garandeert.

 

 

Kortom

Wij bieden op maat gemaakte brekers, zeefmachines, shredders en transportbanden aan van Europese topmerken die u helpen de klus snel en efficiënt te klaren. En of het nu om verkoop, verhuur of herstel gaat: GM Recycling is ‘driven by passion’ om úw doel te bereiken!

Onze merken